Logg inn
for fri frakt
Min side
0
x

Våre merkevarer

Bamboso

Bamboso er et delikat jersey-sengetøy strikket av veldig tynne tråder, spunnet av en deilig blanding bambus og bomullsfibre.

Besseggen 1743

Besseggen-serien inneholder en dunpute med 3-lags konstruksjon, fylt med moskusandedun. En perfekt allround-pute med god støtte og komfort.

Beyond

Beyond-serien er designet av Dun of Norway, i samarbeid med ledende utviklere innen isolasjonsmaterialer. Vår visjon var å skape et fullgodt alternativ for de som av grunner ikke ønsker et dunprodukt, noe vi føler vi har har lykkes med.

Bjerregaard

Bjerregaard-serien er produsert etter strenge internasjonale kvalitetskrav og holder høy standard på sovekomfort og funksjonalitet. Høy kvalitet på garn vektlegges, for å gi et ekstra mykt sengetøy med god slitestyrke.

Dovrefjell

Dovrefjell-serien inneholder sommer- og vinterdyne, samt velfylte gåsedunputer.

ECC Egyptian Cotton Company

Luksuriøst sengetøy i egyptisk langfibret høykvalitetsbomull, med en trådtetthet på hele 450.

Falketind

Falketind-serien er fremstilt av 100% bomull, og inneholder gode og prisgunstige produkter.

Four Season

Gode vinteregenskaper og lang levetid. Fylt med høykvalitets hvit ederdunsliknende dun fra Moskusand.

Galdhøpiggen 2469

Dun of Norways eksklusive Galdhøpiggen-serie. Våre beste dunputer og dundyner.

Glittertind

Glittertind-serien er fylt med hvit arktisk gåsedun og har gode fukttransporterende egenskaper.

Hansen og Dysvik

Home & Country

Home & Country-serien er produsert etter strenge internasjonale kvalitetskrav, og holder høy standard på sovekomfort og funksjonalitet.

Hotel Collection

Lyderhorn

Lyderhorn er en lett helårsdyne, med 90% ren moskusandedun og 10% små myke fjær.

Nordmarka 717

Helårsdyne - med vinteregenskaper! Rutesydd dynekonstruksjon med indre skillevegger, som holder dunet på plass.

REN

REN-serien er laget av organisk dyrket bambus, med antibakterielle og hypoallergiske egenskaper. Ren nytelse og silkemyk komfort!

Reykjavik

Rondane

Rondane-serien er en rimelig serie, men likevel uendelig bedre enn alle syntetiske dyner og puter på markedet.

Rondslottet

Rondslottet-serien har justerbar høyde, og kan derfor tilpasses etter behov.

Silver Cloud

Silver Cloud er i høykvalitets viskoelastisk skum, såkalt memory foam. Viskoelastisk skum svarer kontinuerlig på din kropps spesifikke form, vekt og temperatur, slik at du får den støtten du trenger for å slappe av.

Skagastøl 2405

Skagastøl-serien er folkefavoritten! Serien inneholder både helårs-, vinter- og sommerdyne, samt en deilig allround pute med dansk andedun.

Skardstinden

Skeikampen

Skeikampen er en ultralett helårsdyne, med 90/10 høy kvalitet moskusandedun. Dynen har en rutesydd konstruksjon, med innvendig skillevegger, noe som gir dynen ekstra gode isloleringsegenskaper.

Smak av honning

Smak av honning er en serie av satengsengetøy, fremstilt av 100% ren bomull. Sengetøyet er silkemykt og innbydende, med en delikat handfeel og en glans som speiler lyset i rommet på en nydelig måte.

Småtroll

Når kun det beste er godt nok! Småtroll-serien har fokus på rene produkter, som er behagelig mot huden og som er et perfekt utgangspunkt for at barnet ditt skal sovegodt og drømme søtt.

Snøhetta

I Snøhetta er det benyttet en trelags konstruksjon, med en innvendig pute fylt med myke moskusandefjær, for å gi ekstra støtte og høyde uten at det går ut over komforten.

Sonate

Satengsengesett fremstilt av 100% ren bomull. Sengetøyet er silkemykt og innbydende, med en delikat handfeel og en glans som speiler lyset i rommet på en nydelig måte.

Storebjørn

Storebjørn-serien inneholder vår høyeste og fasteste dunpute. Laget som en trelags konstruksjon, hvor det midterste kammeret er fylt med en fjærblanding av små, spenstige andefjær for å gi ekstra løft og høyde.

Taiga

Taiga er en rutesydd dundyne, fylt med en god blanding andedun og andefjær. En mellomvarm dyne, som passer perfekt gjennom vår- og høstmånedene. Inkluderer også Taiga dunpute, fylt med dun/fjær med medium høyde.

The Vintage Washed Linen

The Vintage Washed Linen er fremstilt av 100% ren og naturlig fiberlin. Lin er et eksklusivt naturmateriale som er svært slitesterkt og fuktabsorberende, noe som gjør den særdeles velegnet til sengetøy.

Tranquility

Tranquility er et eksklusivt sengetøy fremstilt av 100% ren og finkjemmet høykvalitetsbomull.

Tundra

Tundra er en rutesydd dundyne, fylt med en høy kvalitet arktisk andedun. Den gir en lett og luftig følelse samtidig som konstruksjonen gjør at den føyer seg godt rundt kroppen din. Tundra dunpute er en myk og deilig allround-pute med behagelig støtte og medium høyde.
X Lukk