Utvidet returdato t.o.m. 31.01.
Min side
0
x

Personvern

Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.
Dun of Norway behandler persondata i følge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Når du handler på Dunofnorway.no oppbevarer vi blant annet navn, adresse
og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes ikke, og er også tilgjengelig for deg på "Min side".
Av sikkerhetshensyn krypterer vi alle bankkontonumre som lagres hos oss. Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner. Dette er for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.
Vi samler inn og oppbevarer loggdata om hvilke produkter våre kunder klikker eller søker på. Dette for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette).
Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Dunofnorway.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Kun med unntak av betalingspartner og transportør, som er nødvendig for å gjennomføre handele

X Lukk