Logg inn
for fri frakt
Min side
0
x

Om Dun of Norway

Dun of Norway ble grunnlagt i 2007, og er produsent og grossist av egen merkevare.

Etter mange års erfaring i bransjen, er vi i dag en stor tilbyder i markedet av dyner, puter, sengesett, laken og håndklær av høyeste kvalitet, og har egne utsalg i de største byene i Norge. Dun of Norway tilbyr eksklusivt og estetisk sengetøy i vevemetoder som sateng, percale, chambrey, damask og jaquard, vevd i materialer som lin, silke og egyptisk bomull. Vårt brede vareutvalg inneholder tidsriktige design og flotte kvaliteter, og er laget for å tilfredsstille den kresne.

Dun of Norway har fokus på gjennomrensede og rene produkter, allergivennlighet og etisk dyrehold.

Våre produkter er produsert etter strenge internasjonale kvalitetskrav og holder høy standard på sovekomfort og funksjonalitet.

Om vår produksjon:

Alt av dun og trekk som brukes i vårt sortiment av dunprodukter stammer fra utlandet, mens all produktutvikling og alle spesifikasjoner/design på produktene er gjort i Norge. For de lavere kvalitetene i sortimentet benytter vi kinesisk dun, mens i våre bedre serier benytter vi diverse europeisk dun.

Vi produserer i dag alt av våre dunprodukter hos vår samarbeidspartner i Kina. Fabrikken, som vi har samarbeidet med i flere år, har lisens for  kjøp og salg av importert dun så vi har valgt å samle all produksjonen der. Eieren av fabrikken sitter også i styret i International Down and Feather Bureau, noe som har gitt oss en ekstra trygghetsfølelse i valget av produsent. Vær også klar over at vi besøker fabrikken flere ganger i året, også uanmeldt, og vi er veldig godt fornøyd med tanke på arbeidsforhold, renslighet, struktur, m.m. 

Alle våre dunprodukter er produsert i henhold til europeisk standard (EN 1164) som setter strenge krav til type og kvalitet på dunet, vaskeprosesser, renhet, støvinnhold m.m. Vi sender dunprøver inn til testing for å se at dette blir etterfulgt. Vi har satt krav om at all dun vi kjøper skal være produsert på en etisk forsvarlig måte, både med tanke på dyrehold og at dunet ikke skal stamme fra plukking av levende dyr. Vi kjøper vår dun og fjær fra sertifiserte europeiske dun og fjær foredlere, som igjen kjøper dun og fjær fra slakterier.

X Lukk